Slip af med dine rygsmerter

Hos Boel Akupunktur er vi nogle af Europas førende inden for akupunktur. Vores behandlere har mange års erfaring med akupunktur og har behandlet et bredt spektrum af patienter med lidelser og sygdomme, der spænder over en lang række områder. Vi oplever blandt andet store succes med at behandle patienter med ondt i ryggen, hvad enten rygsmerterne skyldes en diskusprolaps i ryggen, slidgigt i lænden eller noget helt tredje. 

Hos os bliver du altid mødt i en behagelig atmosfære, og vi tager sammen en dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. Til vores behandlinger anvender vi en moderne form for akupunktur kaldet AcuNova akupunktur, og med denne behandlingsform oplever vi tydelig og hurtig bedring hos patienter med rygsmerter. På vores hjemmeside http://acunova.dk/ kan du få meget mere information om de forskellige ryglidelser, og om hvordan disse kan behandles. 

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du vil prøve akupunktur mod dine rygsmerter, så kan du ringe til os og få en uforpligtende snak. Der er også masser af information at hente på hjemmesiden, hvor du desuden kan høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de er blevet hjulpet videre af Boel Akupunktur. Vi glæder os til at høre fra dig!