Alternativ behandling mod ondt i ryggen

Smerter i ryggen kan blive en stor gene i hverdagen. Nogle er så påvirket, at de føler sig nødsaget til at sygemelde sig og blive liggende i sengen. Hos lægen tilbydes man ofte smertestillende medicin eller det anbefales, at man går i gang med et styrketræningsforløb. Medicinering er dog ikke en holdbar løsning, og der kan gå lang tid før man ser resultater fra træningen. Derfor tilbyder vi hos Boel Akupunktur er alternativ dig til med ondt i ryggen!

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores klinikker finder du i både København og Midtjylland. Vores dygtige behandlere står klar til at hjælpe dig af med dine smerter ved brug af kinesisk akupunktur. Vi oplever stor succes med at behandle patienter med rygsmerter, hvad enten det skyldes slidgigt, diskusprolapser eller noget helt andet. Hos os vil vi se hurtige resultater, ellers vælger vi at standse behandlingsforløbet igen. 

Er du interesseret i at høre mere om alternativ behandling af ondt i ryggen, så klik ind på vores hjemmeside her og få masser af information om vores tilbud. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om lige netop din situation, så vi kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Alternativ behandling mod ondt i ryggen

Boel Akupunktur er en akupunkturklinik, som tilbyder behandling af en lang række lidelser og sygdomme. Vi er en af Europas førende klinikker på området, og det ses også af vores mange gode resultater og tilfredse patienter.

En af de patientgrupper, vi ofte ser, er folk med ondt i ryggen. Der findes mange forskellige årsager til rygsmerter, og symptomerne er meget varierende. Vi har erfaring med en lang række forskellige ryglidelser, blandt andet tilbyder vi alternativ behandling af hold i ryggen. Ved at indsætte de helt tynde akupunkturnåle på nogle meget specifikke punkter i ryggen kan vi opnå en bedring hos vores patienter. Resultaterne er gode, og de kommer hurtigt!

Vi anvender traditionel kinesisk akupunktur, og så vejleder vi dig desuden om, hvordan du kan hjælpe dig selv – det kan være ved kosttilskud, træning eller lignende. Vi vægter en behagelig og afslappet atmosfære meget højt, og vi møder altid vores patienter i en dialog i øjenhøjde. På AcuNovas hjemmeside kan du læse meget mere om, hvem Boel Akupunktur er, og hvad vi kan tilbyde. Du kan også få information om et udvalg af de mange lidelser og sygdomme, vi har mulighed for at behandle. Besøg os i dag eller ring og få en uforpligtende snak!