Prøv akupunktur mod din slidgigt

Slidgigt i ryggen og lænden er ofte årsagen til dagligt ubehag og kroniske smerter hos personer, der er ramt af problemet. Smerterne kan have store konsekvenser for den almindelige daglige funktion, og lændesmerter kan give gener i det daglige virke, der er så belastende, at patienterne ikke har mange andre udveje, end at benytte smertestillende medicin ofte.

Specielt blandt de lidt ældre befolkningsgrupper er problemet stort, men faktisk er en fjerdedel af de 20-årige og halvdelen af de 30-årige i Danmark ramt af gener efter slidgigt i ryggen og lænden. 

 Behandling af slidgigt i ryggen er en af de behandlinger, der udføres oftes hos Boel Akupunktur. Mange forsøger at klare problemet med smertestillende medicin, men til dette, og når det smertestillende ikke længere har effekt, så er akupunktur et godt alternativ.

Behandling med akupunktur foregår med tynde nåle, der stikke ind i huden på særlige punkter på kroppen kaldet akupunkturpunkter. Hos Boel Akupunktur, der har eksisteret siden 1987, benytter metoder med rødder i både moderne- og traditionel kinesisk akupunktur. Når der behandles for hold i ryggen forventes der en hurtig bedring efter minimum et par behandlinger. Boel Akupunktur har klinikker i både midtjylland i i København og er let tilgængelig for alle.