Kom af med din slidgigt med professionel akupunktur

Har du nogensinde overvejet akupunktur som behandling af slidgigt i ryggen ? I nogle tilfælde kan den traditionelle lægevidenskab ikke følge en behandling helt til døren. Her kan akupunktur komme ind i billedet som en sund og effektiv behandlingsform, som har lindret og helbredt gennem mange århundreder, og stadig skaber positive resultater den dag i dag. Den almindelige lægevidenskab vil sommetider stå i en situation, hvor medicinen ikke lindrer ordenligt – eller har dårlige bivirkninger, og fysioterapien kan ofte trække ud til længerevarende behandlingsforløb. Med akupunktur slipper du for stærk medicin og vil oftest opleve mærkbar bedring efter bare 1-2 ugers behandling.

Boel Akupunktur har mange års erfaring med moderne akupunkturbehandling af alt fra migræne og menstrautionssmerter til åreforkalkning og discusprolaps. Som et af Europas førende inden for området, har de særligt gjort sig bemærket med deres resultater inden for sportsskader, samt behandling af blinde og svagtsynede. Også når det kommer til slidgigt i ryggen, vil du som klient have stor sandsynlighed for at kunne gå smertefri fra klinikken efter ca. 1-2 ugers behandling.

På deres hjemmeside finder du al den information, du skal bruge, for at komme godt i gang med dit personlige behandlingsforløb. Husk at du altid kan starte med en uforpligtende samtale.