Du kan få det bedre på trods af slidgigt

Mange læger tror ikke på at behandling af slidgigt i ryggen kan lade sig gøre. Efter at diagnosen er stillet, blive der primært behandlet med smertestillinge medicin. Dette er dog ikke en indstilling til tingene som alle er enige i. Hos Boel Akupunktur har de en anden mening. 

Akupunktur er behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Disse punkter kaldes akupunkturpunkter. Hos Boel Akupunktur arbejder de med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur og er specialister i behandling af smerter som diskusprolaps og gigt, men også andre såkaldte kroniske sygdomme som astma og mave-tarmsygdomme.

Boel Akupunktur er nok mest kendte for at behandle sportsskader, og har tidligere arbejdet med Tour de France vindere som Bjarne Riis og Jan Ullrich. Men Boel Akupunktur mener også at kunne gøre en stor forskel for folk med ondt i ryggen grundet slidgigt. Efter få behandlinger mærker patienterne store fremskrift, og opnår hurtig ny energi, overskud og dermed ekstra livskvalitet via også bedre søvn om natten. Næste skridt er så muligheden for at være mere fysisk aktiv, hvilket igen avler overskud og energi og fremskridt for patienten. Hos Boel Akupunktur beskriver patienterne derfor behandlingsforløbet som en stor positiv oplevelse.