Smerter i ryggen

Smerter i ryggen kan have mange årsager, ofte er det muskelspændinger, forkerte løft, for lidt eller for meget træning eller forkert fodtøj, men det er ofte smerter, som er lette at få væk igen, og det er ikke noget som kommer til at plage.

Der er desværre også dem, som er ramt af mere permanente rygsmerter, såsom slidgigt, diskusprolaps, og andre gigtsygdomme.

Hold i ryggen kan være noget, som du kun oplever den ene gang i dit liv, eller noget som er en tilbagevendende “begivenhed”, men en ting er sikkert, det er smertefuldt, og der er ikke meget som lægerne kan gøre, smertestillende, hvile og efterfølgende øvelser og fysioterapi for dem, som er hårdest ramt.

Men der er dog umiddelbar lindring at finde, du skal bare tage fat i os, vi står klar til at give dig en hånd, eller nærmere nogle nåle de rigtige steder, så du kan slippe af med dit hold i ryggen.

Vores behandling af hold i ryggen har en effekt, for vore kunder er virkelig gode til at give os feedback og fortælle os, hvad de har oplevet, og de fleste har endog meget positive oplevelser at fortælle os om, efter vi har behandlet dem.