Akupunktur virker mod slidgigt i ryggen

Slidgigt i ryggen er en ubehagelig lidelse, der kan være meget smertefuld. Mange er nødt til at tage medicin på grund af de stærke smerter. Heldigvis har akupunktur dog vist sig at være et god middel til at mildne slidgigt i ryggen. 

På den danske akupunkturklinik Acunova har de udviklet deres egen akupunkturform til behandling af slidgigt i ryggen. Behandlingen bygger på traditionel kinesisk akupunktur og akupunkturpunkter, som de selv er kommet frem til på klinikken. Faktisk var en af de allerførste patienter, der prøvede metoden, en landmand, der havde slidgigt i ryggen. Det var tilbage i 1984, hvor klinikken ikke havde eksisteret i særlig lang tid. 

Landmanden slap af med sine smerter på grund af slidgigt i lænden, og det samme er rigtig mange patienter efterfølgende. Acunova er derfor meget tilfredse med deres akupunkturmetode. De er særligt glade, fordi akupunkturen er meget effektiv. Man får som udgangspunkt fem behandlinger fem dage i træk. Hvis det ikke har virket, stopper man behandlingen. Man ved derfor hurtigt, om akupunktur vil hjælpe på ens slidgigt. 

Nogle patienter bliver helt raske efter de fem behandlinger, andre har brug for nogle flere behandlinger. Fælles for dem er, at de slipper af med deres smerter. 

Læs mere på http://acunova.dk/