Akupunktur kan afhjælpe rygsmerter

Hos Boel Akupunktur kan vi hjælpe patienter med diverse slags smerter. Vi tilbyder blandt andet behandling af rygsmerter med akupunktur. Uanset årsagen til smerterne, så kan vi hjælpe dig. Og du behøver ikke engang selv kende til årsagen. Vores dygtige og erfarne akupunktører finder gennem en tæt dialog med dig den behandling, som egner sig bedst.

Slidgigt i ryggen kan være en grund til voldsomme smerter. I de værste tilfælde kan det føre til store vanskeligheder med at bevæge sig, hvilket begrænser hverdagen og ovenikøbet giver en dårlig nattesøvn. Mange må ty til smertestillende medicin for at kunne leve med smerterne. Men det er bestemt ikke nødvendigt. Hos Boel Akupunktur opnår vi nemlig fantastiske resultater helt uden brug af medicin.

På vores hjemmeside http://acunova.dk//slidgigt-i-ryggen/ kan du høre en af vores tidligere patienter fortælle om sine oplevelser hos Boel Akupunktur. Her kan du også læse mere om slidgigt og om, hvilke behandlingsmuligheder, der findes. Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os per telefon. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, ligesom vi gerne kommer med råd og vejledning. Så bestil din tid på hjemmesiden eller ring til os i dag!